Henrik Reigstad er Årets unge ledertalent

Henrik Reigstad er Årets unge ledertalent

Henrik Reigstad er Årets unge ledertalent 900 400 Tertnes Holding

Vi gratulerer Henrik Reigstad (33), daglig leder i Vitek Miljø, med prisen Årets unge ledertalent. – Man kan si det sånn at kultur spiser strategi til frokost. Med flinke folk rundt deg, kan selv det umulige bli mulig, sa en stolt prisvinner da han mottok prisen på Ledelseskonferansen. 

Formålet med prisen er å løfte frem og synliggjøre regionens unge, ambisiøse og prestasjonssterke ledertalenter, og er et samarbeid mellom Bergen Næringsråd, Adecco, Lederne og NHH.

Om Reigstad sier juryen: «Vinneren kan vise til gode resultater på kort tid. Tross sin unge alder har han hatt en imponerende utvikling med mye lederansvar. Han har gjennom tøffe prioriteringer og lange arbeidsdager klart å snu selskapet han jobber for til ett positivt resultat igjennom å lede etter utrykket «never back down».  Han er en inspirasjon for unge ledere med sin unike stå på-evne.»

Reigstad er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og er i tillegg til jobben som daglig leder i Vitek Miljø også CFO i Vitek Group Nordic. Han har tidligere jobbet som markedssjef i SG Finans.

Trykk her for å lese saken hos Bergens næringsråd