Henrik Reigstad er ny CFO i Vitek Group Nordic

Henrik Reigstad er ny CFO i Vitek Group Nordic

Henrik Reigstad er ny CFO i Vitek Group Nordic 1920 1392 Tertnes Holding

Henrik Reigstad (31) blir ny Konserndirektør Finans (CFO) i Vitek Group Nordic, med totalansvaret for Vitek Group Nordics økonomi- og finansstyring i Norden. Han tiltrer stillingen 4. januar 2021.

Reigstad er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Han har bred og variert erfaring innen salg og økonomi som markedssjef i SG Finans.

– Henriks brede erfaring fra salg og økonomi og spisskompetanse innen finans og forretningsutvikling vil bidra til å løfte oss som selskap. Henrik er en kunnskapsrik, modig og ambisiøs leder med solid erfaring, sier konsernsjef Torgeir Nærø i Vitek Group Nordic.

Henrik Reigstad får strategisk og operativt ansvar for Vitek Group Nordics økonomi- og finansstyring på tvers av land og vil i tett samarbeid med konsernsjefen, landssjefer og øvrige stabsfunksjoner være en viktig rådgiver og støttespiller for å realisere gruppens strategi. Gruppen vil vokse både organisk og strukturelt de neste årene og etablerer seg i 2020 i Sverige.

– Vitek Group Nordic er en høykompetent bedrift med fremtidsrettede og gode klimavennlige løsninger som vil være viktige og riktige for samfunnet og det grønne skiftet i lang tid fremover. Sammen med dyktige kollegaer ser jeg frem til å skape en profesjonell nordisk spiller og jeg gleder meg stort til å være en del av laget i et spennende konsern som både vil utvikle seg og ta ansvarlige valg fremover, sier Henrik Reigstad.

Reigstad inngår i Vitek Group Nordics konsernledelse og rapporterer til konsernsjef. Han tiltrer stillingen 1. februar 2021 og får kontorsted ved hovedkontoret i Bergen.