Tertnes Holding AS inngår samarbeid med Renate Hjelle Grimstad

Tertnes Holding AS inngår samarbeid med Renate Hjelle Grimstad

Tertnes Holding AS inngår samarbeid med Renate Hjelle Grimstad 1080 1440 Tertnes Holding

Tertnes Holding AS og Renate Hjelle Grimstad har inngått et samarbeid fra og med juli 2022.

Renate er en av Norges beste kvinnelige golfspillere, og har mer enn ti års erfaring fra kvinnelandslaget i golf. Renate jobber nå målrettet og hardt med forberedelsene frem mot 2023-sesongen. 2023 blir hennes første sesong som profesjonell golfspiller.

Tertnes Holding AS har røtter tilbake til 1902 og har vist skapervilje 4 generasjoner. Dagens virksomhet har utviklet seg til å omfatte entreprenør, industri, eiendom og investeringsvirksomhet. Tertnes Holding AS er opptatt av å være i forkant av det grønne skiftet, og gjennomfører nødvendig omstillingsarbeid mot reduserte utslipp i alle sine virksomheter. Selskapet også står bak prosjektet Kildn på Askøy – verdens første reelle nullutslippshavn for passasjertrafikk – et prosjekt som bidrar til reduserte utslipp gjennom flytting av passasjertrafikk fra land til sjø på moderne utslippsfrie fartøyer.

“Jeg er stolt og ydmyk over at Tertnes Holding AS ønsker å være med på veien videre og ta en aktiv del i min satsing mot Europatouren i 2023. Sammen med dem kan jeg legge grunnlaget for en hektisk hverdag med trening og turneringer. Vi deler en brennende lidenskap for golf, samtidig som vi er opptatt av å ta vare på miljøet og resursene rundt oss. Dette er et samarbeid som strekker seg dypere enn idretten og jeg gleder meg til å se hvilken forskjell vi kan gjøre sammen – både på og utenfor golfbanen”, sier Renate Hjelle Grimstad om samarbeidet.

“Vi har fulgt Renate tett i hele hennes golfkarriere. Vi er imponert over hennes viljestyrke og målrettede arbeid for å nå toppen i norsk golfidrett, noe hun har jobbet intensivt for i en årrekke,» sier Jan Olav Jørgensen i Tertnes Holding AS. «Vi ser frem til gjensidig glede og nytte  av samarbeidet med Renate i hennes videre karriere som profesjonell utøver i en stor internasjonal idrett.»