Tertnes Holding AS – “The show must go on”

Tertnes Holding AS – “The show must go on”

Tertnes Holding AS – “The show must go on” 933 933 Tertnes Holding

Etter 25 år i front for entreprenørsatsningen til Tertnes Holding-systemet overlater Jan Olav Jørgensen stafettpinnen til Henrik Reigstad ved nyttår. Henrik tiltrer stillingen som konsernsjef for Vestlandsentreprenøren med virkning 01.01.2023.

«Det har vært en utrolig spennende reise i vårt system på entreprenørsiden, og denne skal definitivt fortsette også i fremtiden. Forventingene fra kollegaer, kunder, leverandører og øvrige omgivelser vil bli stadig større og mer komplekse. Likevel skal vårt fokus på bærekraft, miljø og sunn økonomisk drift gjennomsyre alt vi foretar oss, og gjennom vårt eierskap skal vi fortsette å skape trygge arbeidsplasser og lokal verdiskapning.» sier Jan Olav Jørgensen

Vestlandsentreprenøren vil fra 2023 være et investeringsselskap som skal bistå sine datterselskap gjennom rådgiving, styring og ledelse, og på denne måten bidra til en sunn og bærekraftig utvikling i en utfordrende tid.

«Det var vært to utfordrende, men utrolig lærerike år i Tertnes Holding systemet. Jeg har vært heldig å bli kjent med en stolt historie bygget på hardt arbeid og høy arbeidsmoral gjennom fire generasjoner. Jeg ønsker å bygge videre på denne mentaliteten slik at vi også i fremtiden kan identifisere oss med dette. Det er en stor tillitserklæring å ah fått denne muligheten, og jeg gleder meg til å bygge laget videre gjennom hardt arbeid og stort engasjement.» sier Henrik Reigstad før han videre legger til

«Jeg er glad for at jeg får med meg mange kompetente, foroverlente og nytenkende kollegaer/støttespiller i hele systemet vårt. Styrken til kollektivet og den økonomiske robustheten som vi har i systemet gir oss mange muligheter, samt et solid fundament til videre kontrollert vekst. Vi vil hele tiden være på jakt etter flinke folk og spennende selskaper som kan være med å løfte oss videre på vår reise».

Jan Olav Jørgensen vil i tiden som kommer dreie fokuset over på andre og nye oppgaver i det stadig voksende konsernet. Jan Olav fortsetter som styreleder i Vestlandsentreprenøren og det er ventet at han i kjent stil vil være en meget aktiv styreleder med store forventninger til videre utvikling og vekst.

«Jeg lever etter mottoet «No excuse» og i vårt system skal man til enhver tid kunne sette navnet sitt på det man skaper – hver eneste dag. Gjennom en iboende positiv holdning til ordentlighet, ryddighet samt en sterk vinnermentalitet vet jeg at våre interesser vil bli godt forvaltet gjennom Henrik Reigstad sitt opprykk til konsernsjef. Den lojaliteten han har vist så langt i vårt system, og til meg personlig, settes stort pris på. Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen fremover».