– Vi har et lidenskapelig ønske om å få Eidsvåg tilbake

– Vi har et lidenskapelig ønske om å få Eidsvåg tilbake

– Vi har et lidenskapelig ønske om å få Eidsvåg tilbake 2560 1707 Tertnes Holding
– Dette handler ikke om penger. Da hadde vi bare solgt tomten og lent oss tilbake, sier grunneier

Jan Olav Jørgensen

.

– Jeg har vokst opp i Åsane og har kontoret mitt i Eidsvåg. Min far har bygget fundamentet til gamle Åsane brannstasjon i Eidsvågveien og til Kniksen sitt hus i Eidsvåg. Jeg har bodd på Vollane i flere tiår og bryr meg virkelig om nærområdet. Men jeg hører lyden fra motorveien fra soverommet mitt. Nå har vi mulighet til å ta tilbake Eidsvåg ved å legge miljølokk over motorveien, bygge rundtdette og lage et sentrum med kafeer, boliger og næring. Vi kan bidra til gåbyen Bergen, som vel er kommunens framtidsvisjon, sier han til Åsane Tidende.

Les hele saken her:

https://www.aasanetidende.no/nyheter/2021