VIKEN deles ikke opp – storsatsning på gang!

VIKEN deles ikke opp – storsatsning på gang!

VIKEN deles ikke opp – storsatsning på gang! 1077 844 Tertnes Holding

Tertnes Holding ønsker Viken Marin velkommen inn i Vestlandsentreprenøren og ser fram til en spennende storsatsning på vedlikeholdstjenester for oppdrettsnæringen i felleskap.

Tertnes Holding har de to siste årene bygget opp Vestlandsentreprenøren til å bli en av de ledende underentreprenørene på Vestlandet. I arbeidet med dette har Tertnes Holding blant annet satt sammen et sterkt team innenfor dykketjenester og vedlikehold for oppdrettsnæringen. Blant annet gikk Tertnes inn som eier i Valen Marina i 2021. For å styrke teamet som bistår oppdrettsnæringen med vedlikehold, ROV-tjenester og undervannsarbeid, har Tertnes Holding blitt enige om å kjøpe 70% av aksjene i Viken Marin. Morgan Thorsen, som er drivkraften bak Viken Marin, blir med videre som daglig leder med 30% eierskap.

Jan Olav Jørgensen, daglig leder i Vestlandsentreprenøren, har følgende å si om oppkjøpet:

«Det er ekstremt givende å få et enda sterkere team innenfor sjøentreprenørtjenester i Vestlandsentreprenøren. Vi ser alltid etter de flinkeste folkene og her passer Morgan med sitt team perfekt inn. Vi ser frem til å samarbeide om å bygge den ledende aktøren for undervannsvedlikehold. Vi skal trossalt være ledende både over og under vann og håper derfor flere dykkere vil søke jobb hos oss»

Han får støtte av Magnus Johannesen og Richard Sørensen som har jobbet med oppkjøpet de siste ukene.

«Vi forstod tidlig at Morgan og hans team i Viken Marin har spennende planer og stor kompetanse på dette området. Vi forventer at vi innen kort tid vil være blant de ledende aktørene innenfor vedlikehold for oppdrettsnæringen og undervannsarbeid generelt»

Vestlandsentreprenøren leverer et bredt spekter av tjenester innenfor undervannsarbeid, blant annet dykketjenester, vedlikeholdstjenester, anleggsarbeid og ROV-tjenester. Selskapene som inngår innenfor undervannssatsningen har de nødvendige sertifiseringene til å gjennomføre det meste av arbeid under vann. I tillegg har Vestlandsentreprenøren et sterkt team av øvrige selskaper som kan bistå. Sammen leverer vi komplette løsninger, både over og under vann.