Børge Sivertsen er ny daglig leder i Entreprenør Magnar Sivertsen AS

Børge Sivertsen er ny daglig leder i Entreprenør Magnar Sivertsen AS

Børge Sivertsen er ny daglig leder i Entreprenør Magnar Sivertsen AS 481 574 Tertnes Holding

Pressemelding

Børge Sivertsen er ny daglig leder i Entreprenør Magnar Sivertsen AS

Børge Sivertsen har tiltrådt som ny daglig leder i Entreprenør Magnar Sivertsen AS med virkning fra 1. oktober 2023.

Entreprenør Magnar Sivertsen AS ble etablert på slutten av 70-tallet, og har solid erfaring innen graving, grunnarbeid og betongarbeid. Selskapet har høy faglig kompetanse og dyktige ansatte.

Børge har lang erfaring i bransjen, og har gått gradene i Entreprenør Magnar Sivertsen siden han startet i selskapet i 1986. Børge har solid kunnskap i faget og som prosjektleder i utallige prosjekter i sin lange karriere i selskapet, har han et utmerket grunnlag for å tre inn i stillingen som daglig leder.

«Etter et langt arbeidsliv i selskapet kjenner jeg EMS ut og inn. Jeg trives utmerket i rollen som prosjektleder, men har takket ja til å tre inn som daglig leder i den omstillingsperioden vi nå er inne i. Det er utfordrende tider i bransjen vår, men skjerpet fokus på våre kjerneområder – sammen med de ansattes kompetanse og erfaring – skal vi styrke vår posisjon. Jeg «gru-gleder» meg til å ta fatt på jobben», sier Børge.

«Vi er glade for at Børge har takket ja til å bli daglig leder i Entreprenør Magnar Sivertsen AS», sier Henrik Reigstad, styreleder i EMS. «Vi har over tid lært Børge å kjenne som en kompetent og dyktig person, og vi er sikre på at Børge fortsatt vil være en viktig ressurs i selskapets videre utviklingsarbeid.»

Kontaktperson: Henrik Reigstad
Epost: henrik.reigstad@vitek.no
Tlf: 957 66 863