Tertnes Holding AS inngår avtale med Kurt Rune Andreassen

Tertnes Holding AS inngår avtale med Kurt Rune Andreassen

Tertnes Holding AS inngår avtale med Kurt Rune Andreassen 509 427 Tertnes Holding

Tertnes Holding AS inngår avtale med Kurt Rune Andreassen

Tertnes Holding AS har knyttet til seg Kurt R Andreassen som vil bistå selskapet med gjennomføring av konsernets prosjekter gjennom ulike verv og oppgaver.

Tertnes Holding er et investeringsselskap som eier, driver og utvikler prosjekter og eiendommer i Bergensregionen, og Andreassen skal bidra med blant annet styrearbeid inklusive utforming av strategier og målsetninger for prosjektene, kombinert med samfunnskontakt, relasjonsbygging og samarbeid.

«Jeg har lært Tertnes Holding som et spennende og fremoverlent selskap, med spennende vyer og stor gjennomføringskraft. Jeg gleder meg til å komme i gang med arbeidet», sier Kurt.

Kurt R Andreassen har lang erfaring fra næringslivet, og har i over 20 år ledet og utviklet CCB-konsernet.  Andreassen har også lang erfaring fra styrearbeid, og sittet i styret for både Bergen Næringsråd og NHO Vestlandet samt en rekke bedrifter.

«Vi er stolte og glade for at Kurt har takket ja til å inngå en avtale med oss», sier Jan Olav Jørgensen, eier og daglig leder i Tertnes Holding AS. «Vi har over lang tid lært Kurt R Andreassen å kjenne som en meget dyktig og engasjert person, og vi er sikre på at Kurt kommer til å bli en viktig ressurs i Tertnes Holding sitt videre utviklingsarbeid.»